Nieuws

Wanneer komt de Iphone 12?

Pinterest LinkedIn Tumblr

De nieuwe iPhone van Apple is dichterbij dan ooit. Zowel de iPhone 12 als de iPhone 12 Pro zullen de komende maanden naar verwachting worden gereleased. We verwachten dat beide apparaten – plus nog twee telefoons – in september of oktober van dit jaar worden aangekondigd.

September is normaal gesproken de maand dat nieuwe toestellen worden gepresenteerd. Maar door de Covid-19-pandemie zal de releasedatum van de iPhone 12 later zijn dan normaal. In een winstoproep voor het derde kwartaal van 2020 bevestigde Apple dat de levering van zijn volgende telefoon naar verwachting enkele weken na de gebruikelijke releaseperiode van eind september zal zijn. Dit is het officiële nieuws wat AppleSpot heeft gehoord.

Veranderingen?

Wat gaat er veranderen met de nieuwe iPhone? Ten eerste komen er 4 soorten in de iPhone 12-reeks, waaronder de standaard IPhone 12 een iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.

Dat is vergelijkbaar met de iPhone 11-serie, maar bevat een nieuw toestel, de iPhone 12 Max. Dat is waarschijnlijk een grotere telefoon die ongeveer even groot is als de iPhone 12 Pro Max, maar deze bevat niet zulke hoogwaardige specificaties.

Geruchten

Andere bronnen en geruchten suggereren dat we voor het eerst 5G-technologie op een iPhone zullen krijgen. En dat er misschien ook een grote ontwerpwijziging zal zijn. Dit is wel een gerucht wat jaarlijks opduikt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het nieuwe pronkstuk van Apple!

Write A Comment