Over ons

img 51dae5f95dcd8 Over ons

AppleSpot is een website waar je terecht kunt voor al het nieuws omtrent Apple. Je kunt dan denken aan algemeen Apple-nieuws, specials, reviews van accessoires en apps, geruchten, jailbreak-nieuws en handige tips. In het verleden stond de website bekend onder de naam iPad-Sense, een website die zich volledig richtte op de iPad. Op 17-05-2011 lanceerde AppleSpot, een Apple blog waar je elke dag terecht kunt voor het meest recente Apple-nieuws.

AppleSpot is de website voor de Apple-fanaat, maar ook de doorsnee bezitter van een Apple-gebruiker. Heb je alleen maar een Mac? Dan is dit helemaal geen probleem, want op AppleSpot schrijven we over alles omtrent de Mac zoals apps, accessoires en ander softwarematig nieuws. Verder schrijven we over jailbreak-tweaks voor de jailbreaker, iPhone-apps en accessoires voor de iPhone-bezitter en natuurlijk hetzelfde voor de iPad.

Alle artikelen die gepubliceerd zijn op AppleSpot worden verzorgd door een team van professionele bloggers en journalisten. Zij hebben allemaal passie voor Apple en weten waar ze over schrijven. Zodra er een nieuwtje verschijnt op het web, dan kun je dat de meeste gevallen binnen een uur al op onze website lezen.

img 51dae8a240e0c Over ons

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat