Contact informatie

AppleSpot.nl is een redelijk jonge en nieuwe Apple-website die alle producten van Apple bespreekt. De site is bedoeld voor mensen met een bovenmatige interesse in Apple en technologie die gebruik maakt van Apple-producten. Ook wordt er ruime aandacht besteed aan Apps voor Mac, iPhone en iPad. Naast het dagelijkse nieuws hebben we ook ruimte voor recensies en impressies van zowel Apps als hardware.

Contact via e-mail

Heb je een persbericht waarvan je denkt dat het voor ons interessant is? Dan kun je ons het beste een e-mail sturen. Ook kun je eventuele review verzoeken naar ons toesturen van je App.

info@applespot.nl

Adresgegevens

Wil je ons graag iets sturen zodat wij dit bijvoorbeeld kunnen recenseren of wil je ons gewoon graag een kaartje sturen? Dat kan, hiervoor kun je het onderstaande adres gebruiken.

AppleSpot

Kattenburgerplein 38-1

1018KK Amsterdam

The Netherlands

Telefonisch

Telefonisch contact is enkel mogelijk voor zakelijke doeleinden, voor het verkrijgen van het juiste telefoonnnumer kun je ons een e-mail sturen.

Sociale media

AppleSpot is ook actief op sociale media, iets wat vooral handig is voor onze bezoekers. Je kunt ons bijvoorbeeld via Twitter snel een vraag stellen of via Facebook iets met ons delen.

AppleSpotNL

AppleSpot

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat