Colofon

Roy Wijkstra (Hoofdredacteur) | Twitter @RoyWijkstra

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d22439cc5066.jpg

Op 14 april 2008 begon Roy Wijkstra met zijn eerste website over de PS3 genaamd PS3-Sense.nl. In 2010 werd besloten om PS3-Sense te gaan uitbreiden en om te dopen tot PSX-Sense; een PlayStation Community. Dit zorgde ervoor dat naast de PlayStation 3 ook de PSP en nieuwe PS Vita een belangrijke rol spelen op de website. Uiteindelijk ontstond er ook een passie voor Apple en werd besloten om een iPad-website te starten. Hier gebeurde hetzelfde als bij PS3-Sense en de website werd na succes omgevormd tot AppleSpot waar Roy nu hoofdredacteur is.

Amrish Gayadien (Blogger) | Twitter @Amrish_G

Amrish begon ooit samen met Roy Wijkstra de website iPad-Sense wat later uitgroeide tot een Apple-site die zich op alles rondom het bekende Amerikaanse bedrijf ging richten. Amrish verzorgt dagelijks nieuwsitems en zorgt er altijd voor dat het laatste nieuws zo snel mogelijk op AppleSpot verschijnt.

Melvin Wijkstra (Blogger) | Twitter @MelvinWijkstra

Melvin Wijkstra is redacteur bij AppleSpot en zorgt doordeweeks voor het belangrijke nieuws rondom de Mac, iPhone en iPad. Melvin richt zich vooral op de iOS jailbreak wereld en is altijd op de hoogte van de nieuwste tweaks en software om zijn iOS-apparaten nog toffer te maken.

Lennard Verhage (Eindredactie) | Twitter @GPLennard

Lennard Verhage

Als fulltime hoofdredacteur op PSX-Sense houdt Lennard zich voornamelijk met die website bezig, maar zo nu en dan is hij ook op AppleSpot te vinden in een ondersteunende rol. Dit voornamelijk bij grote evenementen, waar hij verantwoordelijk is voor de finishing touch bij de nieuwsberichten en grote artikelen. Verder is Lennard op ieder willekeurig moment inzetbaar voor AppleSpot en hoewel zijn naam weinig tot niet prominent op de website getoond wordt is hij vooral op de achtergrond bezig. Maar kijk er niet van op als er af en toe een artikel van zijn hand verschijnt.

Stacey van Noort (Videoredacteur) | Twitter @SteesCake

Lennard Verhage

Als afgestudeerd cameravrouw heeft ze alle kneepjes van het vak onder de knie. Stacey is vooral achter de schermen bezig met camerawerk evenals het monteren van diverse video’s. Na meerdere erg mooie video’s te hebben afgeleverd begin 2013 als onderdeel van haar eindopdrachten van haar opleiding is ze blijven hangen om nog veel meer videoproducties te realiseren. Haar interesse beperkt zich niet alleen tot de video’s, want ze speelt ook fanatiek games. Zo is ze een groot liefhebber van de The Elder Scrolls franchise en daarnaast speelt ze ook erg graag The Sims.

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat