Hardware-reviews: Macally iPad 2 accessoires

iPad

Een hele tijd geleden kon je op AppleSpot lezen dat Macally nieuwe accessoires heeft aangekondigd voor de iPad 2. Wij mochten van Macally de Bookstand Pro 2, Ecostand 2 en de Bookstand 2-R. Onze bevindingen van deze accessoires lees je allemaal in deze review.

ECOSTAND 2

img 4df2508e65ebd Hardware reviews: Macally iPad 2 accessoires

De Ecostand van Macally is een milieuvriendelijke standaard. Hij is niet alleen milieuvriendelijk, maar hij ziet er ook nog eens erg mooi uit. De Ecostand is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit bamboe. Bij de Ecostand kregen we twee dingen geleverd; de Ecostand zelf en de beschermhoes. Deze beschermhoes heeft aan de achterkant een cirkelvormige magneet en bevat uiteraard openingen voor verscheidene aansluitingen. Je ziet op het bovenstaande plaatje op de Ecostand een cirkel, met een ijzeren gedeelte.

img 4df267536acb2 Hardware reviews: Macally iPad 2 accessoires

Dit is voor de magneet, wanneer je de magneet van de beschermhoes er naartoe beweegt pakt hij hem automatisch stevig vast. Achter deze cirkelvorm zit natuurlijk wel iets, je kunt door deze vorm heel makkelijk de iPad 360 graden draaien om je iPad bijvoorbeeld in de lanscape of portrait modus te zetten. Voor krasjes hoef je je natuurlijk geen zorgen te maken, omdat je iPad in de beschermhoes zit. Dit maakt de beschermhoes ook erg handig voor het losse gebruik. Naast dit kun je natuurlijk de Ecostand verstellen. Hiervoor raden we je wel aan de beschermhoes met de iPad er even af te halen om de Ecostand vervolgens te verstellen. De Ecostand is een erg toffe stand wanneer je je iPad in style wilt hebben staan. Je kunt de Ecostand hier aanschaffen voor een prijs van €39,95.

BOOKSTAND-2R

img 4df25c8ca17bd Hardware reviews: Macally iPad 2 accessoires

De Bookstand is een geniale accessoire van Macally. De Bookstand is een soort Apple Smart Cover, maar die dan ook nog bescherming biedt voor de achterkant. De Smart Cover biedt natuurlijk wel bescherming voor de achterkant van je iPad, maar dan heb je geen bescherming voor de bovenkant van je iPad. De Bookstand bevat magneetjes die hem stevig dichthouden en de iPad automatisch uit sluimerstand haalt. De binnenkant van de Bookstand is bekleed met een zachte stof, die krasjes voorkomt op je iPad scherm.

img 4df267b740cd3 Hardware reviews: Macally iPad 2 accessoires

Je kunt net zoals de Smart Cover de Bookstand gebruiken als standaard. Hierbij beschermen de extra verharde hoekpunten van de Bookstand de hoeken van je iPad. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er krasjes aan de zijkanten komen. Ook bevat de Bookstand natuurlijk openingen voor aansluitingen. De Bookstand is een erg toffe accessoire voor de iPad 2, die erg goede bescherming biedt. Je kunt de Bookstand hier aanschaffen voor een prijs van €39,95.

Bookstand Pro

img 4df2638a1bb18 Hardware reviews: Macally iPad 2 accessoires

De Bookstand Pro is een totaal andere accessoire dan de Bookstand die we hierboven zien. Deze accessoire is namelijk meer voor de zakelijke iPad-bezitter. Je kunt in deze accessoire natuurlijk je iPad kwijt, maar ook een kladblok, pennen, visitekaartjes en andere kleine papiertjes. Naast dit kun je de Bookstand Pro ook gebruik als een standaard.

img 4df26815d3491 Hardware reviews: Macally iPad 2 accessoires

Deze bevat net zoals de Ecostand een beschermhoes die je 360 graden kunt draaien, deze is als het ware ingebouwd in de Bookstand Pro. In het begin was het een beetje worstelen om te bedenken hoe je de Bookstand moest neerzetten om als stand te gebruiken, maar als je het eenmaal doorhebt duurt het enkele seconden om de Bookstand als stand neer te zetten. De Bookstand Pro is hier verkrijgbaar voor een prijs van €59,95.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat