De versheid van je vis bepalen met de gratis ‘How fresh is your fish’ iPhone-app

iPhone

img 4de1250fc59d3 De versheid van je vis bepalen met de gratis How fresh is your fish iPhone app

Noorwegen is een land die bekend staat om zijn visserij. Het Noorse bedrijf Nofima heeft een applicatie ontwikkeld waarmee je de versheid van je vis kunt bepalen. De kans is groot dat je wel eens keer vis hebt gehaald bij de visboer. De visboer beweert vaak dat deze heel vers zijn, maar wellicht zijn ze dat helemaal niet. Omdat je niet goed weet hoe je dit kunt bepalen is de ‘How Fresh is your fish?’ app hier uitermate geschikt voor.

Je kunt in de app kiezen uit enkele soorten vissen; kabeljauw, zalm en schol. Dit is nog erg weinig, maar dit zal gaandeweg worden ge├╝pdatet met nieuwe soorten vissen. In de app wordt in 12 stappen uitgelegd hoe je de versheid kunt bepalen. Je moet dan kijken naar aspecten als geur, kieuwen, schubben, ogen enzovoorts. De app is geheel gratis en ook nog eens geheel in het Nederlands.

How Fresh is your fish? downloaden: [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/how-fresh-is-your-fish/id431891732?mt=8#” title=”http://itunes.apple.com/nl/app/how-fresh-is-your-fish/id431891732?mt=8#”]

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat