WordPress voor iOS ontvangt een update

iPhone iPad

img 4dd531835ad3f Wordpress voor iOS ontvangt een update

Veel van onze bezoekers zullen ongetwijfeld zelf ook een blog bezitten en/of beheren. Het kan eens gebeuren dat je onderweg bent en iemand tweet je over bijvoorbeeld een spelfout in je laatste artikel. Daar zit je dan, niet achter je PC maar wel graag je artikel willen aanpassen in dat geval is de WordPress voor iOS een enorm goede oplossing. Een blog-artikel er volledig mee maken is misschien ietwat overdreven, alhoewel het op de iPad zeer goed mogelijk is.

Vandaag heeft deze App een update gekregen, namelijk naar versie 2.8. Zo is de App nu volledig te gebruiken in het Nederlands en kun je ook je stats opvragen. Ook is er ‘Quick Photo’ toegevoegd voor enkel en alleen de iPhone, meer informatie vind je op WordPress haar eigen site.

Heb je deze App nog niet dan kun je deze downloaden via de iTunes-knop hieronder. De App is volledig gratis en makkelijk in gebruik. Mocht je de App al geïnstalleerd hebben kun je deze gemakkelijk updaten in de App-store.

Download WordPress voor iOS: [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/wordpress/id335703880?mt=8″ title=”http://itunes.apple.com/nl/app/wordpress/id335703880?mt=8″]

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat