6 tips voor het ontwerpen van iPhone hoesjes

iphone 7 preview3 6 tips voor het ontwerpen van iPhone hoesjes

Je wilt je dure toestel zo goed mogelijk beschermen. Zoek online eens op telefoonhoesjes en je komt terecht in een oerwoud aan hoesjes. Nu kun je er voor gaan zitten om de beste keuze te maken, maar het is nog leuker om je eigen hoesje te ontwerpen voor een unieke stijl en helemaal passend bij je eigen smaak. In dit artikel een aantal tips voor het ontwerpen van je eigen hoesje.

Tip #1 Basisregels

De basis is dat je een afbeelding kiest die binnen het te printen kader past. Lukt dit niet, dan kun je voor een achtergrondkleur kiezen die past bij de kleuren in de foto.

Tip #2 Migratie

Heb je eerder een hoesje voor je iPhone ontworpen, kijk dan bij je persoonlijke instellingen of dit hoesje niet automatisch naar je iPhone 6, of andere modellen, is gemigreerd. Is dit wel het geval en wil je het hoesje gebruiken, kijk dan of het juiste formaat wordt gebruikt en pas het zo nodig aan. Controleer ieder design om teleurstellingen te voorkomen.

Tip #3 Unieke hoesjes
Ontwerp je hoesjes voor de verkoop en wil je hoge ogen scoren bij je klanten, zorg dan voor unieke designs. iPhone X hoesjes waarvan er 13 in een dozijn zitten, zijn prima voor de liefhebber, maar biedt daarnaast ook echte design producten aan. Alleen hiermee kun je klanten van de meerwaarde van jouw hoesjes overtuigen waardoor je mensen sneller naar je producten zal trekken.

Tip #4 Succesvolle modellen
Heb je voor eerdere modellen hoesjes gemaakt en zaten er succesvolle modellen bij? Maak van deze successen dan nieuwe successen voor de recente toestellen. Er is bij het ontwerpen van hoesjes altijd een misser en een winnaar. Soms is het lastig om op voorhand te zeggen onder welke categorie je nieuwste ontwerp gaat vallen. Kies dan ook voor het opnieuw uitbrengen van eerdere designs. Succes gegarandeerd.

Tip #5 Onderzoek trends

Weet wat er speelt op de markt en waar de klantvraag ligt. Het is dan ook erg belangrijk om de trends op het gebied van telefoonhoesjes op de voet te volgen. Kies je voor het meegaan in trends, dan ligt succes op de loer en daar is het ons zeker om te doen. Pinterest is een handig platform om te onderzoeken wat momenteel de trend op het gebied van het design van een telefoonhoesje is. Denk hierbij aan patronen, afbeeldingen en kleur.

Tip #6 Wees creatief

In het verleden behaald resultaat biedt geen garantie voor de toekomst. Dat klinkt heel wijs, maar niets is minder waar. Jouw manier van handelen heeft je in het verleden succes opgeleverd, maar het wil niet zeggen dat je hiermee ook in de toekomst succesvol zal zijn. Beoordeel dan ook regelmatig je werkwijze en pas deze waar nodig aan. Je wilt natuurlijk blijven controleren en analyseren of jouw manier van werken nog steeds aanslaat bij je doelgroep. Wijzigt de markt, dan pas je je werkwijze op de markt aan.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat