Zo bereik je de top in Clash of Clans

CoC1 Zo bereik je de top in Clash of Clans
Sinds de lancering in 2012 is Clash of Clans uitgegroeid tot één van de populairste strategiegames van nu. In een wereld vol barbaren, tovenaars en goblinsbouw je een eigen dorp, train jetroepen en strijd je met andere spelers in epische clanoorlogen. Miljoenen mensen spelen de game al en dat kan best intimiderend zijn. Daarom geven wij je een aantal tips om je ‘achterstand’ in te halen en snel hoger op te komen in Clash of Clans.

Houd je bouwers bezig

Je dorp is het belangrijkste onderdeel in Clash of Clans. Zorg ervoor dat je de gebouwen zo snel mogelijk upgrade, waarbij je goudmijn en elixer de hoogste prioriteit hebben. Deze geven je namelijk de grondstoffen die je nodig hebt om te kunnen groeien. Je start met één bouwer, maar zult er al snel een tweede bij krijgen. Probeer de activiteiten van de bouwers te plannen en houd ze vooral bezig; zo haal je het maximale eruit. Natuurlijk is het ook belangrijk om je verdediging goed op te stellen. Hoe sterker je dorp, hoe kleiner de kans is dat je aangevallen wordt door andere spelers en hoe minder grondstoffen je verliest. Hiervoor hoef je het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden, maar neem een kijkje in de keuken van de spelers met een top ranking. Ze staan niet voor niets op die plek.

CoC2 Zo bereik je de top in Clash of Clans

Aanvallen, aanvallen en aanvallen

Het aanvallen van andere spelers levert je veel grondstoffen op, iets wat je zeker nodig gaat hebben om je bouwers constant aan het werk te houden. Daarnaast levert aanvallen trofeeën op,waarmee je in rankstijgt. Er zijn dorpenin het spel van spelers die inmiddels gestopt zijn met spelen. Deze zitten vol grondstoffen en hebben vaak weinig verdediging. Ideaal dus voor een quick win! Je kunt ook actieve dorpen aanvallen. Focus hierbij op gebouwen die grondstoffen produceren: wanneer je deze aanvalt steel je de grondstoffen. Zodra deze gebouwen kapot zijn kun je ook direct het gevecht beëindigen. Het is belangrijk om je aanvallen goed te timen. Wanneer je veel grondstoffen nodig hebt voor een nieuw gebouw of dure upgrade, probeer de grondstoffen dan direct weer uit te geven. Dorpen die veel grondstoffen bezitten worden vaker aangevallen dan andere dorpen, dus probeer zo weinig mogelijk voorraad te hebben wanneer je niet aan het spelen bent. Val in de eerste weken vooral aan met barbaren en boogschutters, dit is een van de sterkste en makkelijkste combinaties van het spel.

Speel met andere spelers

Clans zijn een belangrijke factor als het gaat om groeien in het spel. Andere spelers kunnen je namelijk helpen door je troepen of advies te geven en jij kunt hetzelfde voor hun doen. Hierdoor wordt je beide sterker en ontvang je ook nog eens extra experience, een win-win situatie. Zodra je bij een clan aangesloten bent deel je automatisch mee in de prijzen dieze winnen. Vecht zelf ook mee in een clanoorlog zodat je nog eens extra grondstoffen krijgt.

CoC3 Zo bereik je de top in Clash of Clans

1-op-1-gevechten

De laatste grote update van Clash of Clans bracht een geheel nieuwe wereld. Deze wereld brengt ook een nieuw gevechtssysteem met zich mee: de 1-op-1-gevechten. In deze gamemode probeer je zo snel mogelijk het dorp van je tegenstander te vernietigen terwijl hij op dat moment hetzelfde bij jouw probeert te doen. Het winnen van deze vechten leveren je grondstoffen op. Daarnaast krijg je voor de eerste drie gevechten die je per dag wint een extra bonus. Probeer dus drie keer per dag deze gevechten te winnen om wederom het meeste uit je spel te halen.

Met deze tips ben je hard op weg om de top te bereiken in Clash of Clans, hoewel het wel de nodige tijd vergt. Wil je zo snel mogelijk op een hoog niveau kunnen spelen? Overweeg dan om edelstenen te kopen. Met edelstenen kun je je gebouwen, upgrades en troepen direct voltooien, zodat jij meteen aan de slag kunt. De edelstenen zijn verkrijgbaar in de in-game store en reken je af met je iTunes tegoed. Een laatste tip: met een iTunes Code van Startselect heb je geen creditcard nodig om je tegoed op te waarderen en hou je je uitgaven in de hand. Bovendien ontvang je direct je code, zodat je het tegoed meteen kan gebruiken. Handig, toch?

LN164k OPS NLD 1200pxX628px 080717 Zo bereik je de top in Clash of Clans

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat