Drie racegames voor op je iPhone en iPad

iPhone iPad

img 595e629a0c797 Drie racegames voor op je iPhone en iPad

Het is tijd voor een nieuwe top drie games voor op je iPhone en iPad. We begonnen de casino-games waarin we verschillende videoslots games voor op je iDevice opsomden. Daarna pakten we de drie beste voetbalgames voor je en nu hebben we een drietal racegames voor je. Check de games hieronder!

1. Need for Speed No Limits

img 595e6387ba68a Drie racegames voor op je iPhone en iPad Als je van racegames houdt moet je de Need for Speed franchise wel kennen. Deze franchise van de bekende uitgever bestaat al jaren en is dan ook immens populair. Eén van de games die je zeker moet proberen is Need for Speed No Limits. Deze game is gratis downloadbaar in de App Store en geschikt voor zowel je iPhone als iPad. De game komt van dezelfde ontwikkelaar van Real Racing 3; één van de populairste racegames op het iOS. In Need for Speed No Limits krijg je toegang tot de nieuwste auto’s zoals de Mercedes-Benz AMG GT, McLaren 650s, BMW M4 en nog veel meer. Elke auto kun je uiteraard tunen qua looks en ook snelheid.

Klik hier om Need for Speed No Limits te downloaden

2. Race Kings

img 595e68f877cc2 Drie racegames voor op je iPhone en iPad De tweede game waar we het over gaan hebben is Race King. Deze game is op dit moment erg populair en staat op nummer 1 in de beste gratis racegames. In Race Kings kun je kiezen uit meer dan 1000 echte auto’s. Denk hierbij aan de AMG GT, Ford Mustang, McLaren 650s, Ford GT en nog veel meer auto’s. Race Kings is een online game waarin je het in real-time opneemt tegen andere mensen. Als je Need for Speed No Limits geweldig vind, dan is de kans groot dat je Race Kings nog leuker gaat vindne.

Klik hier om Race Kings te downloaden

3. Reckless Racing 2

img 595e6fa28b713 Drie racegames voor op je iPhone en iPad De laatste game die we voor je hebben is totaal anders dan Need for Speed en Race Kings, namelijk Reckless Racing 2. Deze game is al jaren in de App Store en wordt tot de dag van vandaag bijgewerkt met nieuwe content updates. Als je op zoek bent naar wat anders dan al die serieuze racegames, dan is Reckless Racing 2 een echte must-have. De game bevat verschillende auto’s die je allemaal kunt upgraden. Er zijn verschillende game modes en er is ook een online multiplayer. Je kunt je auto aanpassen qua uiterlijk en ook performance. Er is een career mode in Reckless Racing 2, maar ook een arcade mode met verschillende uitdagingen je moet voltooien.

Klik hier om Reckless Racing 2 te downloaden

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat