Drie must-have voetbalgames die je moet downloaden

iPhone iPad

img 595041e030479 Drie must have voetbalgames die je moet downloaden
Wellicht heb je onze top drie van casinogames al gezien, maar nu is het tijd voor iets anders. Ditmaal hebben we een top drie voor je van de beste voetbalgames voor op je iPhone en iPad. Alle games in dit artikel zijn ook nog eens gratis, dus we raden je zeker aan de games hieronder te checken!

1. Score! Hero

img 59504204315c9 Drie must have voetbalgames die je moet downloaden Score! Hero is een absolute must-have. Deze game staat al jaren in de App Store en blijft maar beter worden. Ikzelf ben een echte fan van de game en speel het bijna dagelijks. Score! Goals is een unieke game waarin je echte wedstrijden kunt herleven door verschillende spelsituaties te recreëren. Mocht er een spelsituatie zijn die je is bijgebleven van een wedstrijd, dan is de kans erg groot dat hij in de game zit. Je hebt zelf de controle over de spelsituatie door met je vinger over het scherm te vegen. Hoe beter je de goal maakt, hoe meer punten je krijgt. De game kan overigens gratis gedownload worden en bevat honderden levels.

Klik hier om Score! Heroes te downloaden

2. Dream League Soccer 2017

img 5950441155c1a Drie must have voetbalgames die je moet downloaden De tweede game die je zeker moet checken is Dream League Soccer. Deze game gaat meer richting FIFA en is dan ook totaal anders dan Score! Hero. Dream League Soccer is een volledige voetbalgame waarin je controle krijgt over alle spelers op het veld. Het is de bedoeling dat je jouw eigen team opbouwt tot het beste team van de wereld. Dit kun je doen door spelers individueel te trainen, maar ook echte profvoetballers aan te trekken die onder licentie zijn van FIFPro. Dream League Soccer 2017 is een gratis game, maar bevat uiteraard in-app aankopen.

Klik hier om Dream League Soccer 2107 te downloaden

FIFA Mobile Voetbal

img 59504690cc40d Drie must have voetbalgames die je moet downloaden Als je de originele voetbalgame wilt voor op je iPhone en iPad, dan is FIFA Mobile Voetbal dé game die je moet hebben. FIFA is veruit de meest populaire voetbalgame ter wereld op alle platforms. Met FIFA Mobile Voetbal kun je spelen met jouw favoriete club uit alle grote competities. Om een echte voetbalwedstrijd leuker te maken heb je vast en zeker wel eens meegedaan aan de Toto. Er zijn natuurlijk ook verschillende websites waar dit kan en vaak bieden deze websites een promo code aan om je een steuntje in de rug te geven. De game kan gratis gedownload worden en is op grafisch vlak erg sterk.

Klik hier om FIFA Mobile Voetbal te downloaden

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat