Maak optimaal gebruik van de iPhone

iPhone

 Maak optimaal gebruik van de iPhone

De iPhone is een van de populairste telefoons op de markt. Regelmatige upgrades zorgen er ook voor dat de telefoon geliefd blijft. Met alle mogelijkheden die de iPhone biedt, glippen sommige functies er soms tussendoor en wordt de telefoon niet altijd naar volledige capaciteit gebruikt. En dat is natuurlijk jammer. We lichten een aantal leuke functies en apps uit die je misschien nog niet op je iPhone hebt ontdekt.

Maak meer van je foto’s

Dat iPhones mooie foto’s maken, is bekend. De iPhone 7 Plus heeft een geavanceerd lenssysteem dat exclusief is ontworpen voor de iPhone 7 en 7 Plus. De olloclip Core-lenzenset heeft fisheye-, supergroothoek- en macro 15x lenzen zodat je altijd en overal precies de foto’s kunt nemen die je wilt. Deze foto’s kan je dan direct en eenvoudig bewerken en delen. De olloclip bevestig je in een handomdraai aan de telefoon, zorgt voor goede beeldkwaliteit en is licht, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Het werkt met alle camera-apps en je maakt er fantastische video’s, timelapse’s en panoramafoto’s mee.

Heb jij deze games al ontdekt?

Pokémon Go is het populaire spel dat speciaal is ontworpen voor de smartphone. Stap de buitenwereld in en vang of vecht met een Pokémon of stap een ‘gym’ binnen. Van tevoren kies je of je bij het Rode, Gele of Blauwe team hoort en door zoveel mogelijk van deze gyms te bezoeken, probeer je jouw team het sterkste van de Pokémon-wereld te maken. Het leuke aan dit spel is, dat het erg interactief is. Sta niet verbaasd te kijken als je mensen midden op straat stil ziet staan die geconcentreerd naar hun telefoon staren. Waarschijnlijk hebben ze een voor jou onzichtbare Pokémon gevonden. Voor dit spel moet je daadwerkelijk de deur uit om de Pokémon te vangen. Ga je dagelijks meerdere keren op zoek, dan kan dit ook nog een hele gezond tijdsverdrijf voor je worden.

Ga je liever niet op zoek naar onzichtbare Pokémons, dan zijn online casinospellen ook erg leuk om te spelen. Het kan overal en altijd en je bepaalt zelf welke spellen je speelt en hoeveel geld je erin steekt.

Een wereld aan eindeloze informatie

Natuurlijk is het leuk om snel even een spel te spelen als je een paar minuten over hebt. Er zijn ook genoeg apps die erg leerzaam zijn. Zo kan je op app zoals Netflix films en series bekijken, terwijl je op YouTube nieuwe vaardigheden kunt leren via tutorials.
De Ship Finder App is een leuke app voor scheepspotters om schepen in realtime te volgen tijdens hun reis. Door simpelweg op een schip te klikken, zie je de naam, het type, foto’s, de snelheid, dimensies en nog veel meer.
Liefhebbers van astronomie kunnen kiezen uit verschillende apps om de locaties van sterren, planeten, satellieten en ruimtestations te ontdekken. Vaak hoef je de camera alleen maar naar de lucht te richten om de positie van sterren en constellaties te vinden tijdens een volle avond sterrenkijken.

Dagelijks komen er nieuwe apps uit op de markt, zowel gratis als betaalde. Het is altijd verstandig om bij te houden welke nieuwe apps zijn uitgegeven: de kans is groot dat er iets bijzit waar jij ook geïnteresseerd in bent.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat