Apple kondigt gloednieuwe MacBook Pro aan met Touch Bar

Mac

img 5816b4da40ed0 Apple kondigt gloednieuwe MacBook Pro aan met Touch Bar

Apple heeft zojuist een gloednieuwe MacBook Pro aangekondigd. Deze nieuwe MacBook Pro is een aardig grote upgrade vergeleken met de oude MacBook Pro’s. Zo is de nieuwe MacBook Pro nóg dunner dan de MacBook Air en is er een nieuwe feature: de Touch Bar. De Touch Bar is een OLED-display die gebruikt kan worden voor de F-toetsen, maar nog veel meer.

Je kunt de toetsen op de Touch Bar zelf aanpassen en ontwikkelaars krijgen volledig toegang tot de Touch Bar. Programma’s als Final Cut Pro zijn bijvoorbeeld al up-to-date om gebruik te maken van de Touch Bar. Ook kun je Adobe programma’s gebruiken met de Touch Bar en we verwachten dat het binnenkort nog meer wordt.

Een andere toevoeging is Touch ID die je in de Touch Bar aantreft. Met de Touch ID vingerafdrukscanner kun je net zoals bij je iDevices toegang krijgen tot je MacBook Pro met je vingerafdrukscanner. Ook programma’s kunnen hier gebruik van maken zoals 1Password. Apple Pay zal ook gebruik maken van Touch ID waardoor je nog sneller en veiliger bestellingen kunt plaatsen.

De nieuwe MacBook Pro is verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en spacegrijs. Qua schermgroottes kun je kiezen tussen de gebruikelijke 13 en 15-inch modellen. Prijzen beginnen bij €1999,- voor een 13-inch MacBook Pro met Touch Bar. Hoef je echter geen Touch Bar, dan kost een 13-inch MacBook Pro €1699,-.

De nieuwe MacBook Pro kan je vanaf nu hier bestellen.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat