Apple kondigt 21,5″ iMac Retina aan, nieuwe Magic Keyboard, Magic Mouse 2 en Magic Trackpad 2

Mac

img 561e3c523bc50 Apple kondigt 21,5 iMac Retina aan, nieuwe Magic Keyboard, Magic Mouse 2 en Magic Trackpad 2

Apple heeft vandaag heel wat vernieuwde producten aangekondigd. Er circuleerden al geruchten dat Apple deze producten zou vernieuwen en vandaag heeft Apple dit aangekondigd. Apple heeft een nieuwe 21,5-inch iMac aangekondigd met een 4K display. De 21,5-inch iMac heeft een 4096 x 2304 resolutie en ruim 9,4 miljoen pixels. Ook heeft elke 27-inch iMac vanaf nu een 5K-scherm.

De nieuwe iMacs zijn ook uitgerust met betere processoren en grafische kaarten. Alle accessoires voor de iMac en MacBooks zijn ook vernieuwd en dan hebben we het dus over de Magic Keyboard, Magic Mouse en Magic Trackpad. Apple biedt nu een Magic Mouse 2 en Magic Trackpad 2 aan.

De nieuwe Magic Trackpad 2 is qua design lichtelijk veranderd en heeft 29% meer ruimte dan zijn voorganger. Aan de binnenkant vinden we Force Touch, wat al in de trackpads van MacBooks zat en ook in de iPhone 6s en Apple Watch. Ook is er nu een nieuwe Magic Keyboard waarin een oplaadbare batterij in zit die je binnen 2 uur op kunt laden via de Lightning-poort. Met het nieuwe toetsenbord kun je comfortabeler typen. De Magic Mouse 2 is lichter en heeft een vernieuwde onderkant, waardoor hij nog fijner werkt.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat