Apple begint met verkoop Apple Watch in fysieke winkels

img 5580e60eda31b Apple begint met verkoop Apple Watch in fysieke winkels

Apple is vandaag begonnen met de verkoop van de Apple Watch in fysieke winkels. Geïnteresseerden kunnen via een reseveringssysteem een Apple Watch bestellen om deze vervolgens dezelfde dag nog op te halen. Het reserveringssysteem ging eerder vandaag al live in Australië en rolt nu ook langzaam uit in andere landen, waaronder het Verenigde Koninkrijk. In Nederland en België is de Apple Watch nog niet verkrijgbaar.

De levertijd van Apple Watch is de afgelopen weken flink verbeterd. Veel modellen worden nu binnen 1 tot 2 weken verzonden en sommige gevallen zelfs al binnen een paar dagen. Apple kan daardoor ook eindelijk beginnen aan de verkoop in fysieke winkels. De Apple Watch is nog niet beschikbaar voor losse verkoop, dus het heeft geen zin om zonder reservering naar bijvoorbeeld Duitsland te rijden.

Je kunt jouw gewenste Apple Watch reserveren door hier jouw gewenste model te selecteren. Op de productpagina van elk model is een link te vinden naar de reserveringspagina voor het desbetreffende model. Reserveren is mogelijk vanaf 06:00. Houd er rekening mee dat bepaalde modellen niet beschikbaar zijn. Ook moet de reservering per SMS bevestigd worden. Dit kan alleen met een Duits telefoonnummer.

img 5580e8b5a9122 Apple begint met verkoop Apple Watch in fysieke winkels

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat