Review: Bluelounge Soba

iPhone iPad Mac

img 54e9fac10e0fd Review: Bluelounge Soba

Review: Bluelounge Soba – Bluelounge is een bekende accessoirefabrikant voor Apple-producten. Eerder reviewden we al de Bluelounge Sanctuary 4, MiniDock, CableBox, Kii en Saidoka in deze uitgebreide review. Vandaag hebben we een ander interessant product voor je van Bluelounge, namelijk de Bluelounge Soba die we van webshop SB Supply hebben mogen ontvangen om te testen.

De Bluelounge Soba

Als je in het bezit bent van een computer heb je vast en zeker ongelooflijk veel kabels lopen onder je bureau. Bezitters van een iMac of Mac Mini zullen dit probleem minder snel hebben, omdat je simpelweg veel minder kabels hebt dan bij een Windows PC. Het verwerken van kabels is geen plezier, maar om dit makkelijker te maken heeft Bluelounge de Bluelounge Soba. De Soba kan natuurlijk ook gebruikt worden voor kabels van bijvoorbeeld je televisie, gameconsole en andere apparatuur.

De Bluelounge Soba kost je zo’n €24,99 en daarbij krijg je een kabel van 3 meter om aardig wat kabels weg te werken. De Soba is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en in het zwart. Je kunt dus een kleur kiezen die past bij je interieur. In de doos van de Bluelounge Soba zit een flexibele kabel van 3 meter die je om meerdere kabels heen kunt doen. Verder heb je één ‘schakeltje’ waardoor je in de kabel een afsplitsing kunt maken en krijg je een zestal elastiekjes

img 54ea04e32cb25 Review: Bluelounge Soba

img 54ea07f389519 Review: Bluelounge Soba We hebben de Bluelounge Soba natuurlijk uitgeprobeerd met onze eigen bekabeling. Om de Soba kabel te openen en dicht te doen heb je een speciale rits, die gebruik maakt van Vortex technologie. Door deze technologie zullen je kabels niet eruit springen omdat het er teveel zijn. Als je al je kabels in de Soba hebt gestopt kan het natuurlijk nog steeds irritant zijn als je één loshangende kabel hebt.

Bluelounge heeft hier gelukkig ook aan gedacht en levert 5 kleine stukjes die je om de kabel heen kunt doen, zoals je op de afbeelding hier rechts ziet. Aan de onderkant van dit stukje zit een sticker, waardoor je de Bluelounge Soba aan je muur kunt bevestigen, bureau of iets anders om de kabel onopvallend weg te werken.

Conclusie

Als je op zoek bent naar iets om je kabels te ordenen, dan is de Bluelounge Soba een echte aanrader om aan te schaffen. De Soba is erg betaalbaar met een adviesprijs van €24,99 en is goed om zo’n 3 meter aan kabels weg te werken. De Vortex sluiting zorgt ervoor dat je kabels veilig en stevig in de Soba zitten. Met de stickers kun je de Soba kabel op een eenvoudige manier verwerken. Je kunt de Bluelounge Soba hier bestellen bij webshop SB Supply voor €24,95. Voor alle overige producten van Bluelounge kun je hier terecht.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat