Google lanceert losse Google Docs en Google Spreadsheets apps

iPhone iPad

Google Documenten

Google, Inc. Versie: 1.2018.24202 Gratis

Google Documenten downloaden

Google heeft zojuist twee nieuwe apps gelanceerd voor zowel de iPhone als iPad. Het gaat hier om twee losse apps die voor vele van ons vast en zeker handig van pas komen: Google Docs en Google Spreadsheets. Zoals de naam doet vermoeden is de Google Docs app helemaal gericht op het bewerken van documenten, en de Spreadsheets app is gericht op spreadsheets.

Google heeft de Google Docs app zo gemaakt dat je net zoals in de browserversie samen kunt werken aan bestanden op hetzelfde moment. Dit kan dus nu gewoon allemaal vanaf je iPhone of iPad, een erg handige toevoeging. Bestanden kun je ook offline naar je toestel downloaden zodat je ze altijd kunt bewerken, ook al heb je geen internetverbinding.

Met de Google Spreadsheets app is precies hetzelfde mogelijk als bij de Google Docs app, maar deze app is natuurlijk gericht op het werken in spreadsheets en niet tekstdocumenten. Je kunt alle twee de apps helemaal gratis downloaden voor de iPhone en iPad.

Google Spreadsheets app downloaden: [itunes link=”https://itunes.apple.com/nl/app/google-sheets/id842849113?mt=8″ title=””]

Google Documenten downloaden: Google Documenten downloaden


Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat