Invalid data returned from the iTunes Web Service. Check your app ID, and verify that the iTunes is currently up.

WappZapp.TV app compleet vernieuwd met een prachtig nieuw design

iPhone iPad

Versie: Platform: iPad

 downloaden

WappZapp is een erg populaire applicatie van Nederlandse bodem. In het begin kon je met de app allerlei online video’s, series, documentaires en meer bekijken in de app. Ondertussen is WappZapp nog verder uitgebreid en bieden ze je zelfs de mogelijkheid om complete films tegen betaling te bekijken.

Met het introduceren van films gaat WappZapp de concurrentie aan met Netflix en ook nog eens de NPO app. Vanuit de WappZapp app is het namelijk mogelijk om bijna alle programma’s van de publieke omroep en andere zenders terug te kijken.

Het team bij WappZapp zit natuurlijk niet stil en heeft in de tussentijd hard gewerkt aan een compleet nieuw uiterlijk voor de app. Dit nieuwe design is vanaf nu beschikbaar in de vorm van WappZapp 3.0. Deze versie van de app brengt een nieuwe logo, maar ook een gloednieuw design die er een stuk beter uit ziet dan de oude.

WappZapp heeft niet alleen het uiterlijk aangepast, maar heeft ook nog eens veel nieuwe samenwerkingen zoals met AutoWeekTV, HUA TV en de Universiteit van Nederland. Middels deze samenwerkingen is het mogelijk om alle programma’s te bekijken via WappZapp.

WappZapp is een echte aanrader om te downloaden, vooral omdat de app gratis is en je de video’s kunt streamen naar je Smart TV, gameconsole, of je Apple TV.

downloaden:  downloaden

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat