Nieuwe iWork gratis te downloaden voor iedereen dankzij bug in de trial

Mac

img 5268361357ab1 Nieuwe iWork gratis te downloaden voor iedereen dankzij bug in de trial

Voor mensen die een nieuwe Mac of iOS-apparaat kopen is iWork gratis beschikbaar, maar mensen die dit niet van plan zijn vissen helaas naast de boot. Dankzij een bug is het alleen mogelijk geheel gratis de hele iWork-suit te installeren, zonder dat je deze ooit gekocht hebt. Wat je hiervoor moet doen is de trial downloaden van iWork ’09, deze kun je hier vinden. Vervolgens zet je de systeemtaal van je Mac op ‘Engels’ en magie doet de rest.

Het veranderen van je taal kun je doen onder ‘Systeemvoorkeuren’ -> ‘Taal & regio’, als je dit gedaan hebt herstart je jouw Mac. Vervolgens log je in op de Mac App Store en ga je naar het tabblad ‘updates’, het kan zijn dat je niet meteen de nieuwe iWork ziet, herstart de Mac App Store en probeer het dan nogmaals. Vervolgens zul je zien dat je de laatste versies van de iWork-suite gratis en voor niets kunt downloaden.

HOW TO GET iWORK SUITE FOR FREE ON OSX MAVERICKS
1) Visit http://mac.softpedia.com/get/Business/Apple-iWork-06.shtml
2) Click Download
3) Click External Mirror 1
4) It will just be a DMG file so install like normal
5) I had to wait a few minutes / I also Quit App Store and reopened. After a few minutes it showed I had 3 updates available to Pages, Numbers, Keynote.
6) Updated as normal.

img 52683786aaef1 Nieuwe iWork gratis te downloaden voor iedereen dankzij bug in de trial

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat