Verkrijg hier een gratis downloadcode voor de game Breach & Clear

iPhone iPad

img 5251d99ac5d24 Verkrijg hier een gratis downloadcode voor de game Breach & Clear

Breach & Clear is een game waar we meerdere malen over hebben geschreven op onze website. Deze game van ontwikkelaar Gun Media is erg populair en kost zo’n €2,69 in de App Store. Breach & Clear is een erg uitgebreide tactische shooter waarin je de controle krijgt over een team van elite soldaten.

Elk van deze elite soldaten kun jij personaliseren en zeer precies uitrusten. Elk wapen die een soldaat draagt kun je personaliseren en hetzelfde geldt voor de kleding die ze dragen. Vervolgens ga je met jouw team van elite soldaten op missie waar je zeer tactisch te werk moet gaan. Breach & Clear is een game waar je heel wat uren in steeds en zeer tactisch te werk zal gaan.

Gamewebsite IGN heeft nu een erg toffe actie. Breach & Clear is namelijk hun gratis game van de maand. Door naar deze pagina te surfen kun je een gratis code aanvragen voor de game Breach & Clear. Het enige wat je dan hoeft te doen is de code in te lossen. Het inlossen van de code kan gewoon met een Nederlands iTunes-account aangezien we het natuurlijk getest hebben.

Klik hier om jouw eigen code aan te vragen

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat