eBay apps voor de iPhone en iPad vernieuwd

iPhone iPad

eBay: zoek, koop en verkoop.

eBay Inc. Versie: 5.24.0 Gratis

eBay: zoek, koop en verkoop. downloaden

eBay is er ook lekker op tijd bij en heeft zowel hun iPhone als iPad-app voorzien van een compleet nieuw uiterlijk. De apps zijn los van elkaar, dus er is geen sprake van een gelijk uiterlijk. De iPhone-app van de app is qua interface weinig veranderd maar is net zoals vele andere apps wel bijgewerkt zodat het overeenkomt met iOS 7.

De iPhone-versie voelt een stuk fijner aan en brengt meerdere verbeteringen met zich mee. Zo kun je vanaf nu swipen over je scherm om de opties van de app te zien, worden pagina’s sneller geladen van verkopers, kun je je verzendgegevens aanpassen en meer.

Naast dit is de iPad-versie van de app natuurlijk ook vernieuwd. Qua interface is deze app ook een beetje hetzelfde gebleven, maar omdat de app een plat uiterlijk heeft wat bij iOS 7 past heb je het gevoel alsof het een compleet nieuwe app is.

Via de vernieuwde iPad-app heb je sneller toegang tot je feedback, nieuwe tools om te zoeken en heb je een zogenaamde activity stream.

eBay app voor de iPad downloaden: [itunes link=”https://itunes.apple.com/nl/app/ebay-for-ipad/id364203371?mt=8″ title=””]

eBay: zoek, koop en verkoop. downloaden: eBay: zoek, koop en verkoop. downloaden


Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat