T-Mobile komt met een gratis cloudopslagdienst voor hun klanten

iPhone

img 521b9c405cab1 T Mobile komt met een gratis cloudopslagdienst voor hun klanten

Telecomprovider Vodafone heeft al een cloudopslagdienst, en dan kan concurrent T-Mobile natuurlijk niet achterblijven. T-Mobile heeft namelijk hun eigen cloudopslagdienst aangekondigd. Alle klanten van T-Mobile krijgen 5GB aan gratis opslagruimte en kunnen als ze willen extra opslag kopen.

Met de cloud-dienst van T-Mobile is het mogelijk om bestanden op te slaan en delen. T-Mobile Cloud kun je gebruiken met maximaal 10 apparaten. Wil je extra opslagruimte aanschaffen? Dan betaal je €2,99 per maand voor 25GB, €5,99 voor 50GB en €8,99 voor 100GB extra.

T-Mobile Cloud is natuurlijk nog niet uitgerold, maar is pas vanaf 9 september beschikbaar.

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: “T-Mobile wil de voordelen van mobiel internet voor zoveel mogelijk consumenten en ondernemers beschikbaar maken. Met T-Mobile Cloud kunnen onze klanten eenvoudig bestanden opslaan, bekijken en delen. Bovendien is T-Mobile Cloud veilig in gebruik. Alle klanten van T-Mobile kunnen zonder extra kosten gebruik maken van T-Mobile Cloud Basis. Klanten die willen profiteren van alle voordelen van T-Mobile Cloud krijgen voor €2,99 per maand vanaf veel meer apparaten toegang tot hun bestanden en vervijfvoudigen bovendien hun opslagruimte.”

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat