Kind koopt per ongeluk een auto via iPhone

iPhone

img 51e479d1898cb Kind koopt per ongeluk een auto via iPhone

Het is een probleem waar sommige mensen aardig veel problemen mee hebben gehad: kinderen die per ongeluk geld uitgeven aan apps. Soms is dit een paar euro, maar sommige ouders zijn zelfs een paar honderd euro kwijt aan aankopen die hun kinderen per ongeluk maken. Apple geeft in de meeste gevallen gelukkig het geld terug aan de ouders.

Ditmaal hebben we ook een incident waarin een kind per ongeluk een aankoop doet. Echter gaat het hier niet om in-app aankopen in een freemium game, maar om een echte auto. Paul Stoute’s dochter van slechts 14 maanden bracht per ongeluk een bod uit op een auto in de eBay app.

Dit deed zij natuurlijk niet express, maar meneer Stoute bleek uiteindelijk het hoogste bod te hebben. Dit betekent dat de beste man zichzelf eigenaar kan noemen van een nieuwe auto. Gelukkig voor hem gaat het hier niet om een gloednieuwe auto, maar een Austin Healy Sprite uit 1962 waar hij uiteindelijk $202 aan kwijt is.

Stoute is van plan niet te gaan zeuren, maar houdt de auto. In plaats daarvan gaat hij de auto opknappen en zal hij hem aan zijn dochter geven zodra de 16 jaar is geworden.

img 51e47b99e531e Kind koopt per ongeluk een auto via iPhone

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat