Helaas, Infinity Blade Dungeons is definitief geannuleerd

iPhone iPad

img 51df4ba4d6d05 Helaas, Infinity Blade Dungeons is definitief geannuleerd

Vorig jaar in maart tijdens de WWDC 2012 keynote van Apple werd een compleet nieuwe game onthuld: Infinity Blade Dungeons. Dit was een game die heel erg veel media aandacht kreeg en wijzelf keken er dan ook erg naar uit. De game is van de bekende uitgever Epic Games en zou ook gebruik maken van de geavanceerde Unreal Engine.

Infinity Blade Dungeons is een totaal andere game dan Infinity Blade I en II, bekijk maar eens de video hieronder. Tijdens de ontwikkeling van de game waren er een aantal problemen. Zo is de game een keer uitgesteld en de ontwikkeling was later zelfs stopgezet.

De reden van het stopzetten van de ontwikkeling was omdat de studio in de financiƫle problemen was. Hierdoor moest het zijn deuren noodgedwongen sluiten. Nu hebben we echter nieuws waar we een klein beetje verdrietig van worden, want Infinity Blade Dungeons is definitief van de baan.

Dit heeft namelijk Donald Mustard, medeoprichter van Chair, laten weten tegenover gamewebsite IGN. Mustard laat wel weten dat ze van plan zijn meer te gaan doen met de Infinity Blade franchise zoals meer games en boeken, maar tegen Infinity Blade Dungeons kunnen we in ieder geval gedag zeggen.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat