Apple TV software-update 5.4 brengt Conference Room Display-optie

img 51b75b580df40 Apple TV software update 5.4 brengt Conference Room Display optie

Apple kondigde gister iOS 7 officieel aan voor de iPhone, iPad en iPod touch. Over de Apple TV werd niet gesproken, maar in het iOS Developer Center vinden we wel een bèta voor de Apple TV, namelijk Apple TV software-update 5.4. Na het installeren van de bèta kwamen we een interessante optie tegen: Conference Room Display.

Met de Conference Room Display optie kun je een instructiescherm creeëren voor het verbinden met de Apple TV via AirPlay. De optie is vooral bedoeld voor vergaderingszalen om aanwezigen te laten zien hoe ze hun iOS-toestel kunnen verbinden met de Apple TV.

Je kunt voor Conference Room Display, te vinden onder AirPlay-opties in het Instellingen-menu, ook een bericht instellen om onder de instructies weer te geven. Dit kan bijvoorbeeld de naam van het bedrijf zijn. Ook kun je instructies voorzien van een achtergrond, waarbij je kunt kiezen uit een aantal standaard foto’s of foto’s uit iCloud Photo’s of van Flickr. De instructies worden vervolgens als screensaver weergegeven.

img 51b75e9801577 Apple TV software update 5.4 brengt Conference Room Display optie

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat