Apple keynote morgen om 19.00: Lees het laatste nieuws op AppleSpot

iPhone iPad Mac

img 51ada26bdecb9 Apple keynote morgen om 19.00: Lees het laatste nieuws op AppleSpot

Morgen is het zo ver: de World Wide Developers Conference 2013 gaat van start. Ontwikkelaars van over de hele wereld komen samen in San Francisco om met elkaar te praten en verschillende sessies bij te wonen. Voor ons allemaal dus niet zo heel interessant, maar morgen om 19.00 Nederlandse tijd is er een persconferentie van Apple.

Tijdens deze keynote verwachten we veel interessante aankondigingen van Apple, waaronder de onthulling van iOS 7 en OS X 10.9. Verder circuleren er nog een paar geruchten omtrent vernieuwde MacBooks. Of Apple de persconferentie live zal streamen weten we alleen niet, maar mocht er meer duidelijkheid zijn dan lees je dat op onze website.

Als je niet van plan bent de keynote te volgen, maak je dan geen zorgen. Wij zullen namelijk alle aankondigingen van Apple morgen coveren. Wat je dan van ons kunt verwachten is een live verslag via onze Twitter-pagina. Op onze website zullen wij meteen uitgebreide artikelen schrijven over alle aankondigingen waarin alle details zitten.

Wil je weten wat je morgen kunt verwachten? Lees dan dit artikel.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat