Uncharted kloon ‘Unearthed’ gelanceerd in de App Store

iPhone iPad

Unearthed: Trail of Ibn Battuta - Episode 1 Gold Edition

Semaphore Studios Versie: 1.3 € 3.49

Unearthed: Trail of Ibn Battuta - Episode 1 Gold Edition downloaden

Als je een beetje bekend bent met console-games dan is Uncharted geen onbekende naam voor je. Uncharted is namelijk een exclusieve game franchise voor de PlayStation 3 waar al verschillende delen van zijn verschenen. De game is immens populair wat vooral komt door zijn geweldige singleplayer wat op een filmische manier is verwerkt.

Nu is er zojuist in de App Store een echte Uncharted kloon gelanceerd, namelijk Unearthed. Niet alleen heeft de naam wat weg van Uncharted, maar ook de hoofdpersoon lijkt op de hoofdpersoon van de Uncharted games.

Hoewel Unearthed erg veel op Uncharted lijkt betekent het niet dat het een slechte game is. Integendeel zelfs, de game ziet er zeer netjes uit qua gameplay en graphics. De game zal lanceren in verschillende episodes en zojuist is dan ook de allereerste aflevering gelanceerd in de vorm van een app.

Je kunt het dus een beetje vergelijken als de game The Walking Dead van ontwikkelaar Telltale. Unearthed is geschikt voor de iPhone, iPad en hij is helemaal in het Nederlands op de voice-overs na. Hieronder hebben we een gameplay trailer van Unearthed voor je.

Unearthed: Trail of Ibn Battuta - Episode 1 Gold Edition downloaden: Unearthed: Trail of Ibn Battuta - Episode 1 Gold Edition downloaden


Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat