Word blijvend beloond met KPN Compleet [ADV]

iPhone iPad Mac

img 518043e41fa42 Word blijvend beloond met KPN Compleet [ADV]

Wellicht heb je de nieuwe commercial al wel eens voorbij zien komen. In de commercial zie je een vader die altijd een glimlach op zijn gezicht heeft, terwijl alles niet zo vlekkeloos verloopt. Maar waarom blijft hij glimlachen? Dat komt door KPN Compleet.

KPN Compleet staat voor gemak en voordeel: klanten kunnen alles voor thuis (Interactieve TV, internet, vast bellen tezamen in een Alles-in-één Pakket) en Mobiel bij KPN onderbrengen waardoor het beheer van alle telecom een stuk makkelijker wordt. Ze worden dan ook nog eens blijvend beloond met gratis extra’s. Voldoe jij hieraan? Dan kun je geheel kosteloos profiteren van extra voordelen van KPN.

Met KPN Compleet krijg je gratis het Pluspakket met onder andere 45 extra interactieve tv-zenders. Ook kun je onbeperkt onderling bellen met de KPN-nummers van je gezin. En om het helemaal compleet te maken krijg je bij je laatste mobiele abonnement van KPN maandelijks dubbel zoveel belminuten, sms’jes en MB’s. Dit zijn natuurlijk geweldige voordelen waar je van kunt profiteren. En de voordelen zijn blijvend, zolang je ‘compleet’ bent.

Met de komst van KPN Compleet maakt de provider het heel aantrekkelijk voor klanten om alles onder één dak onder te brengen; deze klanten van KPN worden ook beloond.

Wil je ook blijvend beloond worden? Maak dan je KPN Compleet. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt ? Doe dan de check.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat