Prijzen uitgelekt van de iPad mini: €249 voor het goedkoopste model?

iPad

img 507b0a6229864 Prijzen uitgelekt van de iPad mini: €249 voor het goedkoopste model?

De Duitse website MobileGeek zou een foto gepubliceerd hebben van het voorraadsysteem van de Media Markt. Deze foto zou de prijzen tonen van de iPad mini, die volgens geruchten op 23 oktober zal worden aangekondigd. De foto toont vier verschillende soorten iPads als het aankomt op opslagruimte.

Zo kun je kiezen voor een iPad mini met 8 GB opslagruimte, 16 GB, 32 GB en 64 GB. De kleuren zijn zoals altijd zwart en wit. Iets wat opvalt is dat er ook niet alleen een WiFi model is, maar ook een WiFi + Cellular model waardoor je gebruik kunt maken van mobiel internet. Dit spreekt een eerder gerucht tegen van The Guardian, die beweerde dat de iPad mini alleen WiFi zou ondersteunen.

Naast de modellen zien we iets wat wellicht het meest interessant is: de prijzen. Het was te verwachten dat de iPad mini goedkoper zou worden dan de huidige iPad om zo te concurreren met de Kindle Fire en Nexus 7.

Het goedkoopste model van de iPad mini met 8 GB kost €249,-. De duurste, met ruim 64 GB aan opslagruimte kost €649,- wat bijna net zoveel is als een iPhone 5 16 GB. Of dit de echte prijzen zullen zijn is moeilijk te zeggen. Op 23 oktober zullen we het weten, mits Apple dan een keynote houdt.

img 507b0bddec99d Prijzen uitgelekt van de iPad mini: €249 voor het goedkoopste model?

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat