iOS 6 downloaden kan vanaf nu via iTunes en OTA

iPhone iPad

img 5059e182656a2 iOS 6 downloaden kan vanaf nu via iTunes en OTA

iOS 6 kan vanaf nu gedownload worden via iTunes of via software-update op het toestel zelf. De update is geschikt voor de iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch 4e generatie, iPod touch 5e generatie, iPad 2, de nieuwe iPad, tweede generatie Apple TV en de derde generatie Apple TV. Houd er rekening mee dat veel mensen de update proberen te binnen te halen, dus de kans is groot dat de downloadsnelheid niet optimaal is.

In iOS 6 vinden we een hoop nieuwe features, waaronder Siri op de iPad, Facebook-integratie, verbeteringen aan de Safari-brower en nog veel meer. Ook vinden we in iOS 6 een nieuwe app genaamd Passbook dat dient als digitale portemonnee waarin coupon codes, vliegtickets en meer.

Hiernaast bevat iOS 6 ook een vernieuwde kaarten app waarmee steden in 3D bekeken kunnen worden. Momenteel kunnen alleen grote steden als New York, San Francisco, London en Barcelona bekeken worden in 3D, maar later later zullen hier nog een hoop steden bijkomen. Deze nieuwe kaarten app ondersteunt ook turn-by-turn navigatie en houd je op de hoogte van de verkeersomstandigheden.

Meer informatie over iOS 6 kun je vinden in onze special. Het installeren van iOS 6 doe je door op je toestel in de Instellingen-app naar ‘Algemeen > Software-update’ te gaan en vervolgens de update te downloaden. Om hem via iTunes te installeren sluit je het iOS-apparaat aan op je computer en druk je in iTunes op de knop ‘Zoek naar update’.

Het kan even duren voordat de update voor iedereen zichtbaar is, dus heb geduld als je de update nog niet kan downloaden.

Delen:

© 2011 - 1415 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat