Nieuwe schroef van Apple is een hoax

iPhone iPad Mac

img 5029086b6328a Nieuwe schroef van Apple is een hoax

Herinner je nog dat artikel dat Apple mogelijk met een nieuwe schroef zou komen? Het ging hier om een schroefje die werd geplaatst op Reddit, en vermoedelijk bedoelt zou zijn voor alle toekomstige Apple-producten. Op het eerste gezicht klinkt dat niet zo bijzonder, maar het schroefje was zo gemaakt dat het vrijwel onmogelijk zou zijn een Apple-apparaat op te maken.

We wisten natuurlijk al dat we het met een korreltje zout moesten nemen, want het blijkt hier te gaan om een 3D concept rendering van een Zweeds bedrijf. Zij wilden als test kijken hoe snel hun artikel zou verspreiden. Het begon dan ook met de post op Reddit, waarna CultofMac erover berichtte en veel meer Apple-sites, waaronder wijzelf, er een artikel over schreven. We moeten toegeven dat het ze aardig goed is gelukt, heel veel Apple en tech blogs berichtten over het schroefje.

We rendered the image, put it in an email, sent it to ourselves, took a picture of the screen with the mail and anonymously uploaded the image to the forum Reddit with the text ”A friend took a photo a while ago at that fruit company, they are obviously even creating their own screws.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat