Komst van iOS 6 bevestigd

iPhone iPad

img 4fad424dbc130 Komst van iOS 6 bevestigd

Eerder vandaag werd de komst van een Apple televisie bevestigd door Foxconn, maar nu is er nog iets anders bevestigd. Je kon net lezen hoe de beta-site van iCloud.com onthulde dat er twee nieuwe web apps komen. Maar Nederlander Tom Klaver ontdekte dat de beta-site van iCloud een heel interessant detail bevat.

Er zit namelijk een verwijzing in een string naar een beta van iOS 6. De site zou namelijk vragen dat de beta van iOS 6 vereist is om in te loggen. De beta van iOS 6 is nog niet vrijgegeven door Apple zelf, dit kan namelijk nog wel even duren.

Verwacht wordt dat Apple iOS 6 aankondigt op de Keynote tussen 11 en 15 juni op de World Wide Developers Conference. Vlak na deze aankondiging zou Apple de beta van iOS 6 vrij moeten geven.

Dit bericht wordt live bijgewerkt.

account.\”,\”Error.AuthDidNotValidateNotBetaQualified.Title\”:\”This Apple ID does not have beta access toiCloud.com.\”,\”Error.AuthDidNotValidateNotBetaQualified.Description\”:\”To use beta.icloud.com, first sign in to iCloud with the iOS 6 Beta.\”,\”Error.AuthDidNotValidateNotBetaQualified.LearnMore\”:\”Learn More\”,\”Error.AuthDidNotValidateNotBetaQualified.LearnMore.URL\”:\”https://developer.apple.com/icloud/\“,\”Error.AuthDidNotValidateNotDeveloperQualified.Title\”:\”This Apple ID does not have developer access to iCloud.com.\”,\”Error.AuthDidNotValidateNotDeveloperQualified.Description\”:\”To use developer.icloud.com, first sign in to iCloud with the iOS 6 Beta.\”,\”Error.AuthDidNotValidateNotDeveloperQualified.LearnMore\”:\”Learn

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat