Niet Samsung maar RIM zit achter de ‘Wake Up’ flashmob bij de Apple Store?

iPhone iPad

img 4f996a29a9ed3 Niet Samsung maar RIM zit achter de Wake Up flashmob bij de Apple Store?

Afgelopen donderdag kon je op onze website lezen over een protest bij een Apple Store in Australië. Dit protest was dat er een heleboel mensen voor een Apple Store gingen staan met borden waarop de tekst ‘Wake Up’ stond. Veel sites claimden dat Samsung verantwoordelijk was, maar Samsung liet daarna weten dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de wake Up Campagne.

Het ziet ernaar uit dat Samsung inderdaad niet achter de actie zit, maar een andere ietwat kleinere concurrent van Apple. We hebben het hier over Research In Motion (RIM), bekend van de BlackBerry’s. De Australische website MacWorld ontdekte in de source code van de Wake Up website een link naar een pagina. Wanneer je een code uit de link in Google typte kom je een heleboel websites van RIM Australië tegen. RIM heeft nog niet gereageerd, maar zodra we meer weten is het op AppleSpot te lezen.

James Croft, from our Mactalk Podcast, and our sister website, looked through the source code of the Wake Up page and spotted something interesting:
Code:

http://fls.doubleclick.net/activityi;src=2215527;type=black822;);

This bit is relevant:

src=2215527;type=black822

That SRC value is a Doubleclick account identifier. Throw that back into Google:

https://www.google.com.au/search?q=%…ick%22+2215527

…and you get a bunch of hits on the RIM AU website.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat