Daily App Round-up 26 april

img 4e40731cd972d Daily App Round up 26 april

Daily App Round-up 26 april – In de Daily App Round-Up vertellen wij je welke Apps er vandaag in de aanbieding, of tijdelijk gratis verkrijgbaar zijn. Bovenaan vind je ook applicaties die gratis, of in prijs verlaagd zijn, maar deze apps zijn iets interessanter dan de onderstaande apps. Bovendien hebben we bij deze drie applicaties wat extra uitleg en een screenshot.

Real Racing 2 HD voor de iPad
mzi.jbqdhvwc.175x175 75 Daily App Round up 26 april

Real Racing 2 HD is een game die wel bij je bekend moet zijn. De game staat bekend als de prachtigste racegame voor op de iPhone en iPad. De game ziet er zeer realistisch uit, waaronder dus de auto’s en circuits. Je kunt tal van gelicenseerde auto’s vrijspelen in de game die nu tijdelijk gratis verkrijgbaar is. Real Racing 2 is normaal gezien verkrijgbaar voor €5,49 maar is nu verlaagd naar een prijs van €2,39 die hij absoluut waard is.

Bekijk screenshot
mzl.pnqkculx.320x480 751 Daily App Round up 26 april
Download Real Racing 2 HD voor de iPad [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/real-racing-2-hd/id414566922?mt=8″ title=”Real Racing 2 HD voor de iPad”]
Smash Cops voor de iPhone en iPad
img 4f9965bd03970 Daily App Round up 26 april

Smash Cops is een app voor de iPhone en iPad van ontwikkelaar Hutch. De game is al langere tijd verkrijgbaar in de App Store en is erg leuk om te spelen. In deze game speel jij als politieagent en hebt de taak gekregen om de misdadigers op te pakken. Je kunt dit doen in maar liefst zeven verschillende mini-games die allemaal erg leuk zijn om te spelen.

Ik heb de game zelf op mijn iPhone staan en ben er helemaal weg van. De omgeving ziet er prachtig uit, de gameplay is eenvoudig en er zijn verschillende soorten auto’s aanwezig. De game kostte normaal gezien €2,39 maar is nu tijdelijk gratis verkrijgbaar.

Bekijk screenshot
img 4f9965bf1ff81 Daily App Round up 26 april
Download Smash Cops voor de iPhone en iPad [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/smash-cops/id480956504?mt=8″ title=”Smash Cops voor de iPhone en iPad”]
Tap-Dictionary voor de iPhone en iPad
img 4d9dabc301231 Daily App Round up 26 april

Je kent wellicht al de app Tap-Translate. Deze app is van dezelfde ontwikkelaar als die van Tap-Translate. Tap-Translate is een app die je kunt gebruiken in de Safari browser op je iPad om woorden te vertalen naar tientallen soorten talen. Bovendien kan je in de app ook nog eens ervoor kiezen om het woord te laten uitspreken.

Echter is er ook een appgenaamd Tap-Dictionairy van deze ontwikkelaar. Deze app is iets anders dan Tap-Translate, bij die app krijg je namelijk een synoniem van het woord in een andere taal. Bij Tap-Dictionairy kun je de betekenis opzoeken van een woord in tientallen soorten talen, waarvan Nederlands er één is. Normaal betaal je €7,99 voor deze app maar hij is nu tijdelijk gratis verkrijgbaar.

Bekijk screenshot
img 4d9dabc3079e7 Daily App Round up 26 april
Download Tap-Dictionary voor de iPhone en iPad [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/tap-dictionary/id420174330?mt=8″ title=”Tap-Dictionary voor de iPhone en iPad”]
Ook in de aanbieding
Samurai Bloodshow voor de iPhone en iPad
Strategische game – Normaal €3,99 maar nu €0,79
[itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/samurai-bloodshow/id434555831?mt=8″ title=””]

Onze Daily App Round-up bevat Apps die vandaag afgeprijsd zijn of tijdelijk gratis verkrijgbaar. De kans bestaat dus dat wanneer je een App probeert te downloaden de prijs inmiddels alweer veranderd is. Wij kunnen hier niets aan doen en gaan uit van de prijzen die op het moment van schrijven in de App Store weergegeven worden.Deel de Daily App Round-up met je vrienden

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat