Het is officieel, de WWDC is op 11 juni 2012 met persconferentie

iPhone iPad Mac

img 4f97f9e18bc46 Het is officieel, de WWDC is op 11 juni 2012 met persconferentie

Apple heeft enkele minuten geleden de allereerste uitnodigingen de deur uit gedaan voor de WWDC van 11 juni 2012. Deze WWDC wordt gehouden in het prachtige San Francisco en vaak is het de plek voor Apple om nieuwe producten aan te kondigen. Op de WWDC is bijvoorbeeld al een aantal keren een nieuwe iPhone onthuld, het kan dus zo maar zijn dat we op 11 juni een nieuw product gaan zien van Apple. Nu is een iPhone niet de enige mogelijkheid, er gaan al langere tijd veel geruchten over nieuwe Macs. Zo zouden er nieuwe Macbook Pro’s aankomen en is de iMac ook aan vervanging toe.

Dat Mac een grote rol gaat spelen tijdens deze WWDC is uiterst aannemelijk, zo staat Mountain Lion gepland voor een release van deze zomer. De kans dat men hier ook een nieuwe versie van het iOS gaat tonen is tevens aanwezig. Alhoewel de WWDC vaak een iPhone-evenement is geweest heeft Apple ons veel te vertellen over evt. nieuwe Macs en natuurlijk Mountain Lion. Ben je op het moment dus aan het kijken voor een nieuwe iMac of Macbook, dan raden wij je aan nog even te wachten tot na de WWDC met het nemen van een besluit.

Kaarten voor de WWDC gaan over de toonbank voor een forse $1599 p/stuk, het duurt alleen niet lang voordat deze uitverkocht zijn, tenminste als we naar voorgaande jaren kijken.

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat