Nieuwe iPhone wordt 15% dunner dan iPhone 4S?

iPhone

img 4f959c7e9066e Nieuwe iPhone wordt 15% dunner dan iPhone 4S?

Eerder vandaag kon je lezen dat analist Ming-Chi Kuo verwacht dat Apple de stekker trekt uit de 17″ MacBook Pro. Deze analist heeft echter niet alleen een uitspraak gedaan over de MacBook Pro, maar ook over de nieuwe iPhone.

Volgens Ming-Chi Kuo zal de nieuwe iPhone 15% dunner zijn dan de iPhone 4S. Dit zou komen door verschillende soorten redenen. Eén van de redenen dat de nieuwe iPhone dunner wordt is vanwege het gebruik van de nieuwe in-cell touch panelen waar je afgelopen weekend over kon lezen op onze website. Daarnaast zou de achterkant van de nieuwe iPhone niet van glas zijn, maar Liquid Metal waar je ook eerder over kon lezen.

De toepassing van Liquid Metal in de nieuwe iPhone moet zorgen voor een dunnere achterkant en de in-cell technologie voor een dunner, en lichtere scherm. Al met al zou de nieuwe iPhone dan een totale dikte van 7,9 millimeter hebben. De iPhone 4(S) is maar 9,3 millimeter dik. Een verschil van dus 1,4 millimeter wat je niet zo snel zal opvallen met het blote oog. Kijk maar eens naar onderstaande afbeelding ter verduidelijking.

img 4f959edba559c Nieuwe iPhone wordt 15% dunner dan iPhone 4S?

Delen:
  • Loli

    Kijk zo hard uit naar de iPhone 5 !

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat