Gerucht: Nieuwe iMac zal dunner zijn en anti-reflectiescherm krijgen

Mac

img 4f79dde00d70f Gerucht: Nieuwe iMac zal dunner zijn en anti reflectiescherm krijgen

Het is op moment van schrijven ruim 335 dagen geleden dat de iMac is vernieuwd, wat erg lang is als we kijken naar de tijd tussen de lancering van de voorgaande iMacs. Geruchten hebben we nog niet gelezen over een nieuwe iMac, maar nu hebben we de allereerste hiervan voor je. Deze geruchten zijn onder andere afkomstig van de site DigiTimes. DigiTimes beweert dat de nieuwe iMac een anti-reflectiescherm zal krijgen.

DigiTimes beweert dit door te hebben vernomen dat een bedrijf genaamd G-Tech anti-reflectie schermen zal gaan produceren die bedoeld zijn voor de nieuwe iMac. De anti-reflectieschermen zijn bedoelt om te voorkomen dat je moeilijk op je scherm kunt kijken door het licht dat erop schijnt.

Naast het gerucht dat de nieuwe iMacs anti-reflectieschermen krijgen komt ook de website AppleInsider met een gerucht. Volgens hun anonieme bron van hun zal de nieuwe iMac veel dunner worden en lichter. De nieuwe iMac zou zelfs zo dun worden dat het qua dikte aardig veel weg moet hebben van een LED-televisie. Mocht dit waar zijn, dan is dit de eerste keer sinds drie jaar dat de iMac verandert qua design. In 2009 werd het design van de iMac namelijk voor het laatst aangepast.

Delen:
  • Anoniem

    …. dan is dit de eerste keer sinds drie jaar dat de iMac veranderd qua design …. verandert is hier met een t …..

  • toeternietoe

    “nen mens wort gek hier van die mensen die andren telkeens moeten verbeeteren…”

    Schuimen jullie interforums af om iedereen de les te spellen, bij gebrek aan inspiratie?

    Ieder zijn tekortkomingen en wie niet zo goed is in schrijven, is misschien een krak in wiskunde en tien maal slimmer dan die criticasters….

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat