Onderzoek: 87% van de iPhone 4S-bezitters maakt elke maand gebruik van Siri

iPhone

iPhone 4 Siri iPod touch 4G1 Onderzoek: 87% van de iPhone 4S bezitters maakt elke maand gebruik van Siri

Volgens een onderzoek gebruikt 87% van de iPhone 4S-bezitters elke maand minimaal één functie van Siri, aldus het Wall Street Journal. Dit onderzoek onder 482 iPHone 4S-bezitters moet zelf nog vrijgegeven worden, maar het WSJ heeft al een aantal sappige details voor ons. Niet alleen maakt 87% van de iPhone 4S-bezitters gebruik van minimaal één functie elke maand, maar ook zou 55% tevreden zijn met Siri die nog in zijn beta-fase zit.

Een kleine 9% is ontevreden met Siri en de rest zit er tussenin. 30% van de iPhone 4S-bezitters heeft Siri nooit gebruikt om een e-mail te versturen en 26% gebruikt het dagelijks om eem e-mail te sturen. Apple is van plan om met Siri nog een heleboel talen te gaan ondersteunen, maar ook meer functies toe te voegen. Welke functies Apple allemaal wil toe gaan voegen en wanneer, is nog niet bekend.

Delen:
 • Gast

  Ik gebruik het niet en ik vind het barslecht, enkel omdat ik niet in het Engels tegen mijn telefoon wil gaan praten.

  En nee, ook niet in het Frans, Duits of Japans.

  Als ik nu gewoon lekker in het Nederlands kon zeggen wat ik wilde zou het wel leuk zijn, ookal gaat typen voor die kleine mailtjes die ik typ sneller via het toetsenbord. Ook een alarmpje zetten gaat sneller via de app.

  • GlobalSoldier

   Nederlands wordt vast en zeker nog wel een keer toegevoegd aan Siri, wanneer weten we helaas niet

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat