5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)

iPad

img 4efba8e95f59e2 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)

Heb je geen iPhone, of iPod touch gekregen voor kerst, maar een iPad? Wij hebben nu het tweede deel van onze special waarin we vijf must-have apps voor je hebben opgesomd.

Album App
img 4ed0232548ebf1 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)

Album App is een app die het mogelijk maakt digitale fotoalbums te maken op je iPad. De meeste apps zijn niet zo uitgebreid en bieden maar heel erg weinig functies. Echter is Album App heel erg uitgebreid, je kunt in totaal 25 albums aanmaken met een oneindig aantal pagina’s. De pagina’s zijn heel erg uitgebreid in deze app, je kunt kiezen uit meer dan 20 unieke lay-outs voor zowat elke pagina. En bovendien kun je ook nog eens de foto’s licht aanpassen. Denk hierbij aan het toevoegen van een grijsschaal effect en sepia.

Ook kun je simpel prachtige randjes toevoegen aan de digitale fotolijst. Bij het invoegen van een foto kun je precies bepalen hoe je de aspectratio wilt, denk hierbij aan 4:3 of bijvoorbeeld 16:9. Mocht het maken van een unieke lay-out je iets teveel zijn kun je simpel kiezen uit enkele standaard thema’s wat je binnen enkele seconden hebt gekozen. Album App bevat nog veel meer mogelijkheden en is geheel gratis verkrijgbaar in de App Store, download hem dus snel!

Bekijk screenshot

img 4ed02326b605e 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)

Download Album App [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/album-app/id427769653?mt=8″ title=”Album App”]
TuneIn Radio Pro
mzl.efuxzcom.175x175 75 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)

TuneIn Radio Pro is niet alleen beschikbaar voor op je iPhone of iPod touch, maar ook je iPad. TuneIn Radio bevat letterlijk bijna elke radiostation die er bestaat, namelijk meer dan 50.000 radiostations van de hele wereld. Ook heel veel Nederlandstalige radio’s kun je luisteren met TuneIn Radio Pro. Denk hierbij aan Nederlandse radio’s zoals Radio 538, 3FM, Q-Music, Juize FM, de Lokale Omroepen en nog veel meer andere radio’s.

Je kunt bovendien ook nog eens terugspoelen wanneer je een leuk liedje bijvoorbeeld opnieuw wil luisteren. AirPlay wordt ook oondersteunt en je kunt TuneIn Radio Pro gebruiken als wekker-app, waardoor je wakker gemaakt wordt door een radiostation naar jouw keuze. TuneIn Radio Pro is verkrijgbaar in de App Store voor een prijs van maar €0,79.

Bekijk screenshot
mzl.bcopdxfz.480x480 751 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)
Download TuneIn Radio Pro [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/tunein-radio-pro/id319295332?mt=8″ title=”TuneIn Radio Pro”]
Air Video
mzl.nhuormed.175x175 751 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)

Air Video is naar onze mening een must-have applicatie. Wijzelf gebruiken de app bijna dagelijks. Heb je een iPad met weinig opslagruimte en je wil er films op kijken zonder veel ruimte in te nemen? Air Video is dan de beste oplossing die je kunt vinden. Wat je doet is simpel, je installeert de Air Video app op je iPad en de Air Video Server op je PC of Mac. Alle video’s die je wil kijken moeten wel al op je PC of Mac staan. Met de Air Video Server client kun je aangeven waar alle video’s staan opgeslagen.

Hierna ga je terug naar de app en je zal de mappen in de app zien, waarna je de video naar je iPad kunt streamen. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat voor videoformaat het is, alle formaten die je iPad niet ondersteunt worden live geconverteerd. Download Air Video dus snel voor je iPad!

Bekijk screenshot
mzl.ciarjarh.480x480 751 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)
Download Air Video [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/air-video-watch-your-videos/id306550020?mt=8″ title=”Air Video”]
Skyfire Web Browser
mzl.jirbvbsy.175x175 751 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)

Skyfire Web Browser is een van de weinige web browsers voor de iPad die Flash ondersteunt. Dit betekent dat je de filmpjes op sites als Dumpert gewoon kunt bekijken op je iPad. Skyfire zoekt naar flashvideo’s in een webpagina en zet dit om naar HTML5, waardoor het filmpje te bekijken is op de iPad.

Ook heeft Skyfire nog enkele andere mogelijkheden zoals geïntegreerde Facebook, Twitter, Google Reader en uiteraard is hij ook te gebruiken om gewoon te surfen op het web. Bovendien hebben wij de app gereviewd, je kunt hier onze review lezen. Skyfire Web Browser is verkrijgbaar in de App Store voor een prijs van €3,99.

Bekijk screenshot

mzl.jlgpsufk.480x480 751 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)

Download Skyfire Web Browser [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/skyfire-web-browser-for-ipad/id409153623?mt=8″ title=”Skyfire Web Browser”]
Skype
mzl.bdogppiw.175x175 752 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)

Een app die ook prima werkt op de iPad is Skype. Wanneer je een iPad 2 hebt kun je zoals je verwacht ook videochatten met je eigen camera. Je kunt zowel gebruik maken van de camera aan de voor als achterkant van je iPad 2. Tijdens het video-chatten met iemand kun je ook nog eens gewoon chatten. Zoals je verwacht kun je ook gewoon bellen met de app en alleen chatten. Skype is natuurlijk gratis verkrijgbaar in de App Store.

Bekijk screenshot
mzl.zngivlez.480x480 75 5 onmisbare apps voor je nieuwe iPad (deel 2/2)
Download Skype [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/skype-voor-ipad/id442012681?mt=8″ title=”Skype”]

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat