5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)

iPhone

img 4efa1a8a913204 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)

Eerder hadden we al een special met onmisbare applicaties als je een nieuwe iPhone of iPod touch had, maar naast applicaties kun je natuurlijk ook gamen op een iPhone. Daarom hebben we deze special voor je geschreven waarin we vijf games hebben opgesomd, die zeker de moeite waard zijn om even naar te kijken. Volgende week kun je deel twee lezen op onze website!

Death Rally
mzl.bfihthzf.175x175 757 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)

Ontwikkelaar Remedy Entertainment zegt je wellicht helemaal niets, maar toch is Death Rally een game die je gewoon moet hebben op je iPhone of iPod touch. Death Rally heeft zich al bewezen door op nummer 1 te staan in meer dan 71 landen. Deze game combineert racen en geweld op een erg toffe manier. Je kunt namelijk je auto’s upgraden en uitrusten met allerlei wapens. Deze wapens kun je dan ook weer upgraden, maar kosten natuurlijk wel weer geld. Dit geld krijg je door races te winnen, of door zelfs op te pakken. In sommige levels liggen namelijk geldcoins verspreid die je kunt pakken door eroverheen te rijden.

Wij hebben de game gespeeld op onze iPhone en waren onder de indruk van de graphics van deze game, die zien er namelijk werkelijk waar prachtig uit met maar liefst 60 frames per seconde. De game bevat tal van game modi waarmee je heel erg lang zoet zal zijn. Daarbij komt ook nog dat de ontwikkelaar Death Rally constant bijwerkt met updates, die bijvoorbeeld nieuwe auto’s en wapens toevoegen. Death Rally is verkrijgbaar in de App Store voor een zeer kleine €0,79.

Bekijk screenshot
mzl.feodptby.320x480 751 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)

Download Death Rally [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/death-rally/id422020153?mt=8″ title=”Death Rally”]
SPYmouse
mzm.mtslkilx.175x175 754 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)

In tegenstelling tot Death Rally, is SPYmouse een Nederlandstalige game die zowel leuk is voor de jongere als oudere iOS-gamers. In SPYmouse bestuur je een schattig muisje die de kaas moet stelen. Het is echter niet zo een makkelijke opgaven als je denkt, het wordt je namelijk moeilijker gemaakt door de katten die rondlopen. Elk level in de game is een flinke uitdaging. SPYmouse bevat meer dan 70 levels, die zich afspelen in 6 unieke werelden vol met avontuur. Om de katten af te schudden kun je ze als het ware in de val lokken. Wanneer een kat je heeft gespot zal hij namelijk in een directe lijn naar je toe rennen.

Als je dit ontwijkt kan het zijn dat de kat tegen een muur aankomt, waarna je de mogelijkheid hebt de kaas te pakken en te ontsnappen. Ook kun je leuke achievements halen in SPYmouse. Momenteel is SPYmouse nog in een kerst en nieuwjaarsfeer, wat het nog leuker maakt de game te spelen. SPYmouse is geen dure game, hij kost namelijk maar €0,79.

Bekijk screenshot
mzl.kheygngq.320x480 754 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)
Download SPYmouse [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/spy-mouse/id445992465?mt=8″ title=”SPYmouse”]
City Traffic HD
mzl.cntoimaf.175x175 754 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)

Als je op zoek bent naar een uitdagende game is city Traffic HD de game die je moet hebben. In deze game is het jouw taak het verkeer zo vloeiend mogelijk door te laten stromen. Zo zal je bijvoorbeeld het verkeer moeten regelen op een kruispunt. Hiervoor kun je door te swipen over een auto of motor hem snel door laten rijden en door erop te klikken wacht hij enkele seconden.

City Traffic HD bevat tal van locaties als Beijing, Las Vegas, Parijs, San Francisco en nog veel meer andere levels die je zal moeten unlocken. Deze uitdagende game is verkrijgbaar in de App Store voor een prijs van maar €0,79.

Bekijk screenshot
mzl.bsfjcwva.320x480 754 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)
Download City Traffic HD [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/city-traffic-hd-control-traffics/id425342336?mt=8″ title=”City Traffic HD”]
To-Fu: The Trials of Chi
mzl.bxhufwxs.175x175 754 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)

To-Fu: The Trials of Chi is een verslavende game van ontwikkelaar HotGen Ltd. In deze game moet jij een schattig blokje tofu begeleiden naar het einde van meer dan 100 levels. Naarmate je verder komt in de game zal het steeds moeilijker worden. To-Fu plakt aan vrijwel bijna alle oppervlaktes in deze game. Door hem uit te rekken kun je ervoor kiezen welke kant je hem op wilt laten gaan.

Stel je rekt hem uit en boven To-Fu is een plafond, dan zal hij daarnaartoe gaan en plakt hij daartegen. Overal in het level zijn tevens bolletjes te vinden, waarmee je extra punten kunt krijgen. Deze vind je soms op de meest uitdagende plekken. Zo zal het je moeilijk gemaakt woorden door muren met uitsteeksels en soms zelfs een elektrische zaag.

Wij vonden de beelden er aardig interessant uitzien, daarom besloten we deze game aan te schaffen. To-Fu: The Trials of Chi is een absolute topgame voor de iPhone die je gewoon moet hebben. To-Fu The Trials of Chi is geheel gratis verkrijgbaar in de App Store.

Bekijk screenshot
mzl.dusjaftt.320x480 754 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)

Download To-Fu: The Trials of Chi [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/to-fu-the-trials-of-chi/id436987555?mt=8″ title=”To-Fu: The Trials of Chi”]
Stupid Zombies
mzl.tgtjjdxk.175x175 757 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)

Stupid Zombies is een eenvoudige, maar verslavende, arcade-game voor iPhone. In deze game speel jij als een personage zonder name die is uitgerust met een shotgun. Overal zijn er zombies in de game, het is jouw taak deze af te knallen. Je krijgt elk level in totaal 5 kogels tot je beschikking, maar er staan obstakels in de weg die proberen te voorkomen dat je de zombies doodschiet.

Daardoor moet je steeds nadenken voor je een schot afvuurt, de kogels ketsen namelijk verscheidene keren af via de muren. Dit doe je al knallend door ruim 300 unieke levels, die elk van elkaar verschillen. Stupid Zombies is een leuke game die je gewoon een paar minuten kunt spelen als je even niets te doen hebt. Dit allemaal krijg je voor een kleine €0,79.

Bekijk screenshot
img 4d6b9ac069b761 5 onmisbare games voor je nieuwe iPhone (deel 1/2)
Download Stupid Zombies [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/app/stupid-zombies/id412984175?mt=8″ title=”Stupid Zombies”]

Delen:

© 2011 - 2018 AppleSpot.nl is onderdeel van Rootbeat